Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Smeltkroes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Ruimte Ontwerpers De Ruimte Ontwerpers Kunst en cultuur
De School Amsterdam De School Amsterdam Kunst en cultuur
De Wilhelmina De Wilhelmina Kunst en cultuur
De Winkel van Sinkel De Winkel van Sinkel Kunst en cultuur

De Smeltkroes

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Smeltkroes is een verzamelplaats voor de maakindustrie. Een plek waar oude ambachten & nieuwe technieken samenvloeien en zich vermengen tot een geheel. De Smeltkroes biedt zelfstandige units aan creatieve ondernemers met een aantal gemeenschappelijke ruimten als verbindende factoren. Zo kent de Smeltkroes onder meer een werkplaats, een workshopruimte, een vergaderruimte, een schaftlokaal en een galerie/galerij. Daarnaast vormt het een platform aan een netwerk van ondernemers, waar kruisbestuiving leidt tot nieuwe interdisciplinaire samenwerkingsverbanden en gezamenlijke opdrachten.

http://www.desmeltkroesnijmegen.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Waalbandijk 20-22
6541 AJ
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.