Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Spring House - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Spanjaardshof Spanjaardshof Kunst en cultuur
Split Second Sound Split Second Sound Kunst en cultuur
Stadschouwburg Amsterdam Stadschouwburg Amsterdam Kunst en cultuur
Stadslab Stadslab Kunst en cultuur

Spring House

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Op de Ruyterkade (naast het centraal station) in Amsterdam wordt een nieuw concept ontwikkeld voor werk en ontmoeting. Spring House is de plek waar radicale vernieuwers zich verzamelen. Het is een werkplek, lab en salon waar individuen en groepen samenwerken. Samen ontwikkelen ze nieuwe strategieën, concepten en projecten die een oplossing bieden voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
De Ruyterkade 128
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.