Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kringloop Zeist - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kien met Hout Kien met Hout Winkels Non-food
Kinderfeestwinkel Kinderfeestwinkel Winkels Non-food
Kringloopcentrum Altena Kringloopcentrum Altena Winkels Non-food
MUD Jeans MUD Jeans Winkels Non-food

Kringloop Zeist

Winkels Non-food (Sociale economie)

Kringloopcentrum Zeist, Driebergen- Doorn bevordert het hergebruiken van producten. Daarnaast biedt het bedrijf een zinvolle werkgelegenheid aan mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt. Duurzaamheid is een speerpunt van de organisatie met het motto ‘eruit halen wat erin zit’. Op dit moment wordt 85% van alle binnengekomen goederen hergebruikt of gerecycled. Triodos Bank financiert het nieuwe pand in Zeist waarin zowel de sorteer- en leverplek als de winkel in zijn ondergebracht. Hierdoor zijn er minder transportbewegingen nodig om de winkel te bevoorraden. Voor de medewerkers is het een arbotechnisch gezien een beter gebouw om in te werken. Het aantal werkplekken is uitgebreid zodat Kringloop Zeist meer mensen op weg kan helpen naar de arbeidsmarkt.

http://www.kringloopzeist.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Joh. Postlaan 4
3705 LM
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.