Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van IMBOFISC - The Lodge - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

IMBOFISC - The Lodge

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Imbofisc is een vastgoedonderneming uit Drongen. Een van de projecten van het bedrijf is het woonzorgproject ‘The Lodge’ in Gent. Drie hoekgebouwen aan de Rooigemlaan worden daarvoor afgebroken en gerenoveerd tot een duurzaam laagenergiegebouw met 8 appartementen, 6 studio’s, en een gemeenschappelijke ruimte. Voor de verhuur zijn betaalbare maximumhuurprijzen vastgelegd, en de helft van de appartementen is voorbehouden voor mensen met een handicap. Triodos Bank heeft de aankoop van de gebouwen gefinancierd.

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rooigemlaan 423
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.