Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van IMBOFISC - The Lodge - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Greenhouse Brussels Greenhouse Brussels Duurzaam vastgoed
Herpain Urbis Herpain Urbis Duurzaam vastgoed
Les Jardins de la Pasture Les Jardins de la Pasture Duurzaam vastgoed
Matexi - Het Laere Matexi - Het Laere Duurzaam vastgoed

IMBOFISC - The Lodge

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Imbofisc is een vastgoedonderneming uit Drongen. Een van de projecten van het bedrijf is het woonzorgproject ‘The Lodge’ in Gent. Drie hoekgebouwen aan de Rooigemlaan worden daarvoor afgebroken en gerenoveerd tot een duurzaam laagenergiegebouw met 8 appartementen, 6 studio’s, en een gemeenschappelijke ruimte. Voor de verhuur zijn betaalbare maximumhuurprijzen vastgelegd, en de helft van de appartementen is voorbehouden voor mensen met een handicap. Triodos Bank heeft de aankoop van de gebouwen gefinancierd.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rooigemlaan 423
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.