Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Y-dress - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Supergoods Gent Supergoods Gent Winkels Non-food
Tiny Big Story Tiny Big Story Winkels Non-food
3D Consulting 3D Consulting Professionele diensten
Alveus SCRL Alveus SCRL Professionele diensten

Y-dress

Winkels Non-food (Sociale economie)

Y-dress is het kledingsmerk van de styliste Aleksandra Paszkowska. Zij heeft twee winkels (Y-stores) in Brussel, in de Dansaertstraat en de Vossenstraat, naast een onlineshop. Ook een 90-tal klerenwinkels in 11 landen verkopen haar kleren. Y-dress is ‘made in Europe’ en de Europese stoffenleveranciers worden zorgvuldig gekozen. Voorts geeft Y-dress waar mogelijk de voorkeur aan recyclage en duurzaam transport. De kledij is comfortabel, makkelijk in onderhoud en soms ook ‘transformeerbaar’: een broek kan bijvoorbeeld een T-shirt worden. Kortom, het merk biedt een origineel, duurzaam alternatief voor de grote ketens. De naam Y-dress komt van Paszkowska’s ontwerp voor een Y-shirt, dat de vorm heeft van een Y in plaats van een T. Triodos Bank heeft de aankoop en renovatie van een nieuwe winkel van Y-dress in de Rue de Flandre gefinancierd, die de winkel in de Dansaertstraat zal vervangen.

http://www.ydress.com

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Rue des Renards 8
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.