Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Neptune - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Neptune

Zorg (Sociale economie)

Het wijkgezondheidscentrum Neptune in Schaarbeek biedt toegankelijke, multidisciplinaire basisgezondheidszorg aan voor iedereen uit de buurt. Zoals de meeste centra werkt het met het ‘forfaitaire’ systeem, waardoor patiënten niet zelf hoeven te betalen voor hun consultaties. In de plaats daarvan betaalt het ziekenfonds het centrum rechtstreeks een vast bedrag per ingeschreven patiënt. Naast huisartsen werken er ook verplegers en kinesisten. WGC Neptune opende de deuren in 2006 en huurde aanvankelijk een gebouw. Triodos Bank heeft het centrum een krediet verleend voor de aankoop en renovatie van een eigen gebouw.

http://www.maisonmedicale.org/detail_maison,83.html

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Chaussée d’Helmet - Avenue Voltaire
1030
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.