Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Van Hollant Craenenbroeck

Zorg (Sociale economie)

Van Hollant Craenenbroeck is het particuliere alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuizen in de Noord-Hollandse gemeente Heiloo en omgeving. Een plek waar ouderen zelfstandig, in hun eigen appartement, in een zorgzame en verzorgde omgeving kunnen wonen. Een echt ‘thuis’, maar wel met de veiligheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid.
Wanneer de gezondheidssituatie van clienten verandert, wordt de zorg daarop aangepast. Dit zorgt ervoor dat bewoners in hun eigen appartement kunnen blijven wonen, met of zonder hun partner. In Craenenbroeck zijn partners ook welkom, ook als één van beiden een zorgvraag heeft. Gastvrijheid, zorg met aandacht, keuzevrijheid, privacy en wonen met gelijkgestemden zijn de kernwaarden van Craenenbroeck.

http://www.vanhollant.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Kennemerstraatweg 229-237
1851 NA
Heiloo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.