Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WOW Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vereniging de Binnenpret Vereniging de Binnenpret Kunst en cultuur
WORM WORM Kunst en cultuur
Wapke Feenstra Wapke Feenstra Kunst en cultuur
Wendy Rijken Wendy Rijken Kunst en cultuur

WOW Amsterdam

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In de Kolenkitbuurt in Amsterdam West werd een voormalige HTS tot een culturele hotspot getransformeerd. In 2014 opende ‘WOW’ haar deuren. Het vijf verdiepingen tellende gebouw voorziet in tijdelijke huisvesting van afgestudeerd talent vam de Amsterdamse kunstopleidingen en in low budget slaapplekken voor bezoekers en reizigers die cultureel Amsterdam willen ontdekken. De begane grond biedt met een restaurant, centrale lobby en twee binnentuinen, ruimte voor ontmoeting, werkplekken en exposure. WOW beoogt daarbij een platform te zijn voor jong creatief talent en zal met een eigentijdse culturele programmering uitwisseling en ontmoeting stimuleren tussen haar bezoekers, bewoners, Amsterdammers en een internationaal publiek.

WOW Amsterdam is een initiatief van Stadsdeel West, Bureau Broedplaatsen en onderneemster Sandra Chedi.

http://www.wow-amsterdam.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Wiltzanghlaan 60
1061 HC
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.