Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier Pont-à-Cellois - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Levana vzw Levana vzw Kinderopvang
Soleil asbl Soleil asbl Kinderopvang
Atelier Tack Atelier Tack Productie
Chantier Chantier Productie

Atelier Pont-à-Cellois

Productie (Sociale economie)

'Atelier Pont-à-Cellois', of kortweg A.P.A.C., is een erkende beschutte werkplaats met verschillende activiteiten. Een kleinschalig naaiatelier levert maatwerk voor textiel en confectie, en kan bijvoorbeeld gebruikte dekzeilen van vrachtwagens verwerken tot draagtassen. Een andere afdeling behandelt drukwerk: verpakken, plooien, sorteren, snijden, inbinden, en dergelijke meer. Tot slot begeleidt A.P.A.C. zogenaamde ‘enclavewerkingen’, waarbij mensen met een handicap binnen klassieke bedrijven werken. In 2013 werkten er bij A.P.A.C. een 80-tal mensen, waaronder een 60-tal met een handicap. Het industriële gebouw van A.P.A.C. was dermate verouderd dat de onderneming besloot om een nieuwbouw op te trekken. Daarvoor deed ze een beroep op een architect die gespecialiseerd is in duurzaam bouwen. Het nieuwe gebouw wordt dan ook een energie-efficiënt gebouw, met onder meer een warmtepomp, duurzame materialen en de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. De afwerking is voorzien voor eind 2014. Triodos Bank heeft het nieuwe pand van A.P.A.C. gefinancierd.

http://www.apac-belgium.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Rue Joseph Wauters 25
6230
Pont-à-Celles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.