Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van KrisKras - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

KrisKras

Recreatie (Cultuur en welzijn)

KrisKras organiseert reizen, weekends en dagtrips voor 18- tot 30-jarigen. Het zijn reizen in kleine groepjes van 5 à 10 die garant staan voor een originele mix van natuur, cultuur, actie en genieten. Zo combineert KrisKras de vrijheid en de zelfstandigheid van individueel reizen met de voordelen van reizen in groep: de groepssfeer en de begeleiding van een begeleid(st)er. KrisKras is ook een reisorganisatie met aandacht voor duurzaamheid en ecologie. Zo gaat niet meer dan 30% van de reizen naar verre bestemmingen, en enkel voor bestemmingen die verder dan 1.500 km liggen, neemt KrisKras het vliegtuig. Voor de vluchten van de begeleiders wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd. Voorts kiest KrisKras bewust voor kleine, lokale pensions en restaurantjes, als ondersteuning van de lokale economie. Alle reizigers krijgen ook een reiswijzer met concrete tips om duurzaam te reizen. KrisKras telt 8 vaste werknemers en een groep van 180 vrijwilligers die meereizen als reisbegeleider. Zij krijgen daarvoor ook een opleiding. Door de gestage groei van de activiteiten besloot de organisatie te verhuizen naar een ruimer (en energie-efficiënter) kantoor in de Kortrijksesteenweg. De verhuizing is voorzien voor de tweede helft van 2014. Triodos Bank heeft kredieten verleend voor de aankoop en renovatie van het nieuwe gebouw.

http://www.kriskras.be

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Koningin Astridlaan 155
9000
Gent
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.