Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van V.M.E Mechelsesteenweg 80-82 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

V.M.E Mechelsesteenweg 80-82

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De Vereniging van Mede-Eigenaars van het appartementsgebouw in de Mechelsesteenweg 80-82 in Antwerpen besloot te investeren in een efficiëntere en ecologische verwarmingsinstallatie. Die investering deed ze samen met de vereniging van het aangrenzende appartementsgebouw (Montebellostraat 2), met wie ze de installatie deelt. In vergelijking met de oude installatie op stookolie, is de nieuwe gasinstallatie goed voor een CO2-besparing van meer dan 50%. En dankzij de besparing op de energiefactuur is de investering al op 2 jaar terugverdiend. Triodos Bank heeft een krediet verleend aan beide verenigingen om de verwarmingsinstallatie te financieren.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Mechelsesteenweg 80-82
2018
Antwerpen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.