Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Guido Gezelleschool - Basisschool Brugge - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Guido Gezelleschool - Basisschool Brugge

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De Guido Gezelleschool in Assebroek, een deelgemeente van Brugge, geeft onderwijs volgens de steinerpedagogie. In totaal volgen er ongeveer 330 leerlingen les bij een 35-tal leerkrachten, gespreid over kleuter-, basis- en middelbare school (ASO). Naast klassieke schoolvakken krijgen ze er ook verschillende ambachten aangeleerd, zoals schrijnwerk, boekbinden of mandenvlechten. De school hecht veel belang aan een intensieve samenwerking tussen de leerkrachten om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. De klastitularissen begeleiden hun leerlingen over meerdere jaren. De zorgleerkrachten geven ondersteuning waar leerproblemen opduiken. Triodos Bank heeft de school een krediet verleend voor de duurzame renovatie van het gebouw waar haar administratieve diensten zijn ondergebracht.

http://www.steinerschoolbrugge.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Astridlaan 86
8310
Assebroek
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.