Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Art & Go - Le Bouche-à-Oreille - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Art & Go - Le Bouche-à-Oreille

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Art & Go is de organisatie die in Etterbeek ‘Le Bouche-à-Oreille’ uitbaat, een volledig gerestaureerd klooster waar diverse culturele activiteiten, opleidingen, evenementen en feesten worden georganiseerd. ‘Le Bouche-à-Oreille’ richt zich zowel naar bedrijven als naar de non-profit en particulieren. De organisatie beschikt over een professionele ploeg voor alle nodige ondersteuning: catering, keukenpersoneel, geluids- en lichttechnici en dergelijke meer. Art & Go huurde eerst de locatie, maar besloot ze aan te kopen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor die aankoop.

http://www.bao.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Place Van Meyel 16
1040
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .