Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zijlstraat en Zijlvest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zilvervakschool Zilvervakschool Duurzaam vastgoed
Zorgappartementen Zorgappartementen Duurzaam vastgoed

Zijlstraat en Zijlvest

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In de Zijlstraat en Zijlvest financiert Triodos Bank de renovatie van een monumentaal pand en oude bakkerij. Het pand heeft een bijzondere gevel die bepalend is voor de omgeving. Rond 1900 werd dit gebouwd als bakkerij met bovenwoning. Het huis heeft nog steeds een ronde schoorsteen uit die tijd. Nu zit er een kringloopwinkel in het pand. Deze winkel biedt een plek aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De kantoren boven de winkel zijn weer woning geworden.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Zijlstraat 10-12-14
2011TN
Haarlem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.