Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Enfinity PV 9 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Enairgie du Hainaut Enairgie du Hainaut Duurzame energie
Enfinity PV 5 Enfinity PV 5 Duurzame energie
Enfinity PV Enfinity PV Duurzame energie
Eolia Eolia Duurzame energie

Enfinity PV 9

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Enfinity PV 9 is een projectvennootschap van het Duitse investeringsfonds Leonidas Associates V, dat investeert in zonne-energie. Enfinity PV 9 baat geïntegreerde zonnepaneelinstallaties uit die geïnstalleerd werden op de daken van drie bestaande industriële gebouwen in de gemeente St Rambert d’Albon, in het zuiden van Frankrijk. De installaties hebben een totale oppervlakte van ongeveer 8.700 vierkante meter. Met een totaal vermogen van 1.148 kWp produceren ze voldoende groen stroom voor het gemiddelde jaarlijkse verbruik van ongeveer 300 gezinnen. Triodos Bank heeft de installaties van Enfinity PV 9 vanuit België gefinancierd, samen met een Franse bank.

http://www.leonid-as.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
26140
St Rambert d’Albon (Drôme), lieu-dit Fixe Magne
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.