Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Théâtre de la Place - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Théâtre des Zygomars Théâtre des Zygomars Kunst en cultuur
Ultima Vez vzw Ultima Vez vzw Kunst en cultuur

Théâtre de la Place

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het 'Théâtre de la Place' in het hartje van Luik is een van de vijf theatercentra in de Franse Gemeenschap. Onder de nieuwe impuls van Serge Rangoni, directeur sinds het seizoen 2005-2006, verwierf het theater het statuut van Europees Centrum voor de creatie van theater en choreografie. Het 'Théâtre de la Place' werkt graag samen met buitenlandse toneelhuizen en nam ook deel aan de Europese projecten ‘PROSPERO’ en ‘REGIOThéâtre 0 REGIODanse’. Daarmee bevestigde het zijn positie van hoofdrolspeler op de internationale scène. Tegelijk hecht het theater groot belang aan een blijvende samenwerking met lokale acteurs, regisseurs en auteurs en spelers van de Franse gemeenschap. Bijzondere aandacht gaat naar de creatie van nieuwe voorstellingen, vooral tijdens het festival ‘Emulation’ voor jonge scenaristen, en tijdens ‘Pays de danses’, een hoogtepunt van de hedendaagse choreografie. Het Théâtre de la Place verhuist in 2012 naar het historische gebouw 'Emulation'. Architect Pierre Hebbelinck renoveert het theater. Triodos Bank heeft het theater een voorfinanciering van subsidies verleend.

http://www.theatredelaplace.be/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Place de l'Yser 1
4020
Liège
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.