Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Recyclart - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Recyclart

Productie (Sociale economie)

Recyclart is een multidisciplinair centrum met drie permanente ateliers voor de re-integratie van laaggeschoolde langdurige werklozen. Recyclart werkt aan projecten rond wijkrenovatie en stadsintegratie. Daarnaast organiseert de vzw grensoverschrijdende activiteiten op artistiek, sociaal en stedelijk vlak. Die zijn bedoeld voor jonge feestnummers en kunstliefhebbers, zowel uit de grote steden als uit de wijk zelf. Recyclart bouwde het station Brussel-Kapellekerk om tot een polyvalent centrum met onder andere graffititunnels, een kleine snackbar in Bar Recyclart, een loketzaal voor culturele evenmenten zoals concerten, thema-avonden, tentoonstellingen, conferenties en ateliers voor inwonende kunstenaars. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor verschillende projectsubsidies en structurele werkingssubsidies.

http://www.recyclart.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Rue des Ursulines 25
1000
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.