Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Théâtre Le Public - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Théâtre Le Public

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

"Een theater voor het plezier": met dat project voor ogen richtten Patricia Ide en Michel Kacenelenbogen in de jaren ’90 het theater Le Public op. Het team waakt erover dat de geest van het theater bewaard blijft: een echte ontmoeting tussen kijkers en artiesten tijdens elke voorstelling. Uit die interactie ontstaan emotie en reflectie in één vlotte beweging. Le Public wil het publiek op een intelligente manier boeien en doen stilstaan bij de wereld waarin we leven, bij ongelijkheid en wat er misloopt in de maatschappij. Na jaren van eigen financiering krijgt Le Public subsidies van de Franse Gemeenschap. Met een voorfinanciering van subsidies en een investeringskrediet voor de aankoop van materiaal is het Brusselse theater een trouwe klant geworden van Triodos Bank.

http://www.theatrelepublic.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue Braemt 66-70
1210
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.