Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Oxfam Fairtrade - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Oxfam Fairtrade

Fair Trade (Sociale economie)

Ruim 200 voedingsproducten die voldoen aan de strengste fairtradecriteria, dat maakt van Oxfam Fairtrade het fairtrademerk bij uitstek voor consumenten en professionele gebruikers. Oxfam Fairtradeproducten zijn lekker én geproduceerd met respect voor mens en milieu. Het ruime assortiment van Oxfam Fairtrade vind je in de Vlaamse en Waalse wereldwinkels en in steeds meer supermarkten. Ook grootkeukens, horeca, scholen, overheden en bedrijven kiezen steeds meer voor Oxfam Fairtrade. Triodos Bank heeft via een lening voor de continuïteit van de werking van Oxfam Fairtrade gezorgd.

http://www.oft.be

Fair Trade

Triodos Bank financiert in deze sector fair trade winkels, groothandel en importbedrijven. Daarnaast verstrekt Triodos Sustainable Trade Fund handelsfinancieringen aan gecertificeerde Fair Trade en/of biologische producenten in Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Zij kunnen hiermee hun toegang tot westerse exportmarkten vergroten. Tot de producten behoren koffie, katoen, sojabonen en cacao.

Adres:
Ververijstraat 15
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.