Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ontroerend Goed - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ontroerend Goed

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Ontroerend Goed is een theaterperformancegroep, een collectief van jonge makers die middels sterke, originele concepten de hier-en-nu-ervaring van live podiumperformance onderzoekt in afgewerkte voorstellingen. Ontroerend Goed maakt eigen creaties, waarin de vorm een statement is over de relatie tussen het publiek en de makers: door een vormelijke openheid die tegelijkertijd verrast, confronteert, prikkelt en dwingt tot persoonlijke invulling, streeft Ontroerend Goed naar een actief, zelfbewust publiek. Ontroerend Goed beschouwt de rijkdom en diversiteit aan theatercodes als een speeltuin. Humor en relativering zijn onontbeerlijk, net zoals de vrijheid om geen taboes te hebben. Triodos Bank prefinanciert de dagelijkse werking in afwachting van de subsidies van de overheid.

http://www.ontroerendgoed.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Schoolkaai 27
9000
GENT
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.