Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van International Yehudi Menuhin Foundation - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kazerne Dossin Kazerne Dossin Kunst en cultuur
Kunstencentrum Vooruit Kunstencentrum Vooruit Kunst en cultuur

International Yehudi Menuhin Foundation

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Yehudi Menuhin heeft in 1993 het programma 'MUS-E' opgericht binnen zijn Internationale Stichting Yehudi Mehudin. Het doel van het programma is de sociale en culturele integratie van jongeren te bevorderen,via kunstbeoefening in de lagere scholen van Europa. Door de creatieve capaciteiten van elk kind te stimuleren en door de open uitwisseling met verschillende culturen draagt het programma MUS-E bij tot de preventie van geweld, racisme en sociale uitsluiting. Het programma verenigt kinderen rond waarden als creativiteit, innovatie, respect, uitwisseling en communicatie. Triodos Bank heeft de voorfinanciering verleend voor de subsidies van de stichting.

http://www.menuhin-foundation.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Chaussée de la Hulpe 61
1180
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.