Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EXKi France - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Courte Echelle Courte Echelle Natuurvoeding
De Groene Wijzer De Groene Wijzer Natuurvoeding
EXKi EXKi Natuurvoeding
Estea Estea Natuurvoeding

EXKi France

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

EXKi is een keten van snelrestaurants die staat voor kwaliteit en natuurproducten. EXKi heeft restaurants in België, Italië, Frankrijk en Luxemburg. U hebt het logo met de wortel vast al gezien. In 2001 lanceerden drie anciens van de GIB Groep het concept, dat meteen aansloeg. In de restaurants kunnen gehaaste stadsmensen snel eten zoals bij fastfoodketens, maar dan wel gezond, met veel groenten en verse producten en zonder toegevoegde smaakstoffen. Er is een ruime keuze uit broodjes, groentetaarten, soepen, salades en verse fruitsappen. ‘Natural, fresh and ready’ is het motto van de onderneming: EXKi gebruikt bioproducten, dieetrecepten en zorgt voor een maximale sortering en recyclage van haar verpakkingen. EXKi is ook partner van het WWF om haar ecologische voetafdruk te beperken en biedt haar eigen eerlijke koffie aan, als partner van Café Liégeois en Max Havelaar. Triodos Bank heeft de inrichting gefinancierd van verschillende EXKi-restaurants in België en in de Franse hoofdstad.

http://www.exki.fr

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Boulevard des Italiens 9
75002
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.