Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Biehal Tewerkstellingscentrum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Atelier Tack Atelier Tack Productie
Chantier Chantier Productie
Entra Entra Productie

De Biehal Tewerkstellingscentrum

Productie (Sociale economie)

De Kringwinkels van de Biehal Tewerkstellingscentrum vzw doen alles wat de kring volledig maakt: eerst worden de goederen die niemand meer kan gebruiken ingezameld en vervolgens in de werkplaats gesorteerd, gereinigd en zo nodig hersteld. Daarna zijn de spullen klaar voor een tweede leven, en worden ze aan heel voordelige prijzen verkocht in de kringwinkels. De kringwinkel vervult drie functies. De afvalberg van afgedankte goederen wordt verkleind (levensduurverlenging en hergebruik), goed bruikbare spullen worden aan goedkope prijzen aangeboden (kansarmoedebestrijding) en bovendien is er sociale tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen in de ateliers, winkels en ophaaldiensten. In de praktijk zijn het zowel particulieren en bedrijven die afgedankte materialen naar de kringwinkels brengen, terwijl het toch vooral particulieren zijn die de opgesmukte goederen komen kopen. Triodos Bank heeft de organisatie kredieten verleend om renovatiewerken en werkkapitaal te financieren.

http://www.debiehalstc.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Balendijk 76
3920
Lommel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.