Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre Orthogénique - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centre Orthogénique

Zorg (Sociale economie)

Het Centre Orthogénique (CORTO) is één van de twaalf centra in Brussel en Wallonië die een behandeling aanbieden voor jonge autisten en hun complexe ziekte. Het centrum heeft een maximumcapaciteit van 30 personen. De klassieke psychiatrische instellingen hebben meestal niet de middelen om een behandelingsgerichte aanpak in praktijk om te zetten. In het centrum werkt een ploeg van ongeveer 30 personen. Zij oefenen dagelijks met de kinderen volgens een vast programma: artsen, neuropsychiaters, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en opvoeders. Het vertrekpunt is de erkenning van het psychische lijden, met aandacht voor de psychoanalyse en de eigenheid van elke jonge patiënt. De behandeling is gebaseerd op respect voor het kind en het belang van groepsinteractie. Het Centre Orthogénique heeft steeds meer infrastructuur nodig. Daarvoor heeft Triodos Bank verschillende investeringskredieten verleend.

http://www.centreorthogenique.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue du Mayeuri 30
6032
MONT-SUR-MARCHIENNE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.