Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Entra - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Entra

Productie (Sociale economie)

Entra doet al sinds 1968 aan sociale tewerkstelling voor mensen met een handicap. Het is de tweede grootste beschutte werkplaats van Wallonië. In 2013 werkten er ongeveer 700 mensen. Entra overkoepelt verschillende ondernemingen: een grote industriële wasserij, diensten voor schilder- en decoratiewerken, isolatiewerken en elektriciteitswerken, naast verschillende ondersteunende diensten op maat van bedrijven, zoals schoonmaak, onderhoud, stockbeheer of het scannen van documenten. In de buurt van Gembloux heeft Entra een strijkatelier via het systeem van dienstencheques, en in de buurt van Gent een call-center. De groep hecht veel belang professionaliteit en tevreden klanten, zowel externe als intern. Gezien de groeiende activiteiten en de stijgende vraag naar stockbeheer, besloot Entra een bijkomend gebouw te bouwen op zijn huidige industrieterrein in Heppignies. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

http://www.entra.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Rue du Tilloi 11
6220
Fleurus
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.