Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Beerzelhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Beerzelhof

Zorg (Sociale economie)

Beerzelhof wenst in de eerste plaats goede hoteldiensten aan te bieden, samen met alle noodzakelijke zorgen en met een breed aanbod van allerhande activiteiten. Iedere bewoner dient de ruimte te krijgen om volgens eigen inzicht zijn verblijf in het huis in te richten en te organiseren. De verantwoordelijken creëerden daarvoor de nodige inspraakkanalen. Zij zorgen voor een continue dienstverlening, aangepast aan de noden van zowel het individu als de groep.
Dergelijke filosofie en werkwijze staan garant voor een hoogstaande, multidisciplinaire aanpak, wat zich ook vertaalt in de samenstelling van de personeelsploeg waarop Beerzelhof beroep doet.
De combinatie van een heterogene ploeg met het polyvalent woon- en zorgaanbod stelt dit rusthuis in staat een individuele oplossing te bieden voor iedere persoon die een kortstondig of langdurig verblijf wenst, ongeacht de graad van hulpbehoevendheid, ideologische, filosofische of godsdienstige overtuiging.
Beerzelhof is één van de kredietklanten van Triodos Bank.

http://www.foyerdelork.be/wonen/beerzelhof/SitePages/welkom.aspx

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Mechelbaan 53
2580
BEERZEL
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.