Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Thrive - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Thrive

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Marco Rodie is eigenaar van Thrive met drie yogastudio’s in Amsterdam. Na een carrière in het bedrijfsleven wil Marco zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat yoga kan betekenen in je dagelijks leven. Thrive richt zich op een dynamische yogavorm van bewegen. Zonder daarbij de traditionele aspecten van de 3.000 jaar oude filosofie van yoga te verliezen.

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yogastudio. Het is een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur: Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. De naam Thrive betekent dan ook zoveel als ‘opbloeien, groeien, bewust worden’.

Thrive biedt verschillende mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling, zodat je gezonder en bewuster je leven kunt leven. Naast ‘gewone’ yoga biedt Thrive ook Aerial Yoga, Pilates en verschillende massages. Ook is er een 8-weekse Mindfulness training als laagdrempelige vorm van bewustwording.

http://www.thriveyoga.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
IJburglaan 961
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.