Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Domijn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Muziekpakhuis Het Muziekpakhuis Kunst en cultuur
Horrik Horrik Kunst en cultuur
In De Ruimte In De Ruimte Kunst en cultuur

Het Domijn

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Domijn is een bedrijvenpark bij Weesp waar veel culturele en ambachtelijke projecten gerealiseerd worden. Al twintig jaar houden de gebruikers van de coöperatie het creatieve werklandgoed in eigen beheer. Omdat het terrein intensief wordt hergebruikt en er een woon- en werkgemeenschap is gecreëerd, is Het Domijn onafhankelijk van subsidies. Deze inspanning heeft er toe geleid dat het terrein als eigendom is verworven en te behouden voor de toekomst. De coöperatie wil aantonen dat een werklandgoed voor creatieve bedrijvigheid in economisch, sociaal, ecologisch en cultureel opzicht grote mogelijkheid biedt, zowel voor de leden als de samenleving.

http://www.hetdomijn.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Bloemendalerweg 51
1382KB
Weesp
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.