Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Roompotsluis B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Noordpolder B.V. Windpark Noordpolder B.V. Duurzame energie
Windpark OSK Windpark OSK Duurzame energie
Windpark Suurhoffbrug Windpark Suurhoffbrug Duurzame energie

Windpark Roompotsluis B.V.

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark Roompotsluis B.V. exploiteert twee windturbines type Vestas V90 in Zeeland. De windturbines staan opgesteld op het noordelijke havenplateau Noordland-Buiten nabij de Roompotsluis in de Oosterscheldekring (gemeente Veere). De gemiddelde productie bedraagt 19.500.000 kWh per jaar. Uitgaande van een gemiddeld verbruik van 3400 kWh per huishouden per jaar voorziet dit park in de stroomvoorziening van 5.735 huishoudens. In het voorjaar van 2011 start de bouw van een derde en vierde Vestas V90 windturbine.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Veere
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.