Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wind in de Wilgen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Wind in de Wilgen

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Wind in de Wilgen is een koffie- en theeschenkerij gevestigd in een prachtig houten huis in de vorm van een honingraat. De inrichting heeft een romantische, huiselijke sfeer. Wind in de Wilgen serveert bijzondere soorten koffie en thee, gebak en lunches. De locatie is zeer geschikt voor vergaderingen en workshops. Wind in de wilgen beschikt over een prachtig terras en tuin.

http://www.windindewilgen.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Lelystad
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.