Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Greentile bvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gloren B Gloren B Duurzame energie
Gloren M Gloren M Duurzame energie
Hydroval Hydroval Duurzame energie
IEL Exploitation 1 sarl IEL Exploitation 1 sarl Duurzame energie

Greentile bvba

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Greentile bvba is een projectvennootschap die werd opgericht om 5 zonnepaneelinstallaties uit te baten die geïnstalleerd zijn op daken van distributiecentra van de Aldi-groep in Erpe-Mere, Heusden-Zolder, Roeselare en Zemst. De totale oppervlakte van die daken bedraagt 60 hectare en in totaal hebben de installaties een vermogen van 6.667 kWp, wat overeenkomt met een jaarlijks stroomverbruik van ongeveer 1.700 gezinnen. Een deel van de opgewekte stroom wordt rechtstreeks afgenomen door de distributiecentra. Het project werd ontwikkeld en gebouwd door Enfinity uit Waregem. Triodos Bank heeft de vijf zonnepaneelinstallaties van Greentile gefinancierd.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Oudenaardsesteenweg 334
9420
Erpe-Mere
Belgie

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.