Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Kleine Wereldburger - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Kleine Wereldburger

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De Kleine Wereldburger is een steinerschool in hartje Borgerhout. Ze opende haar deuren in 2007. In 2013 gingen er ongeveer 150 leerlingen naar school, gespreid over kleuterklassen en lager onderwijs. Enthousiaste ouders en leerkrachten hebben de school opgericht en nog steeds haalt de school haar kracht uit een geëngageerd lerarenteam en betrokken ouders. De Kleine Wereldburger wil een school van en voor de buurt zijn. Die wordt dan ook zo veel mogelijk bij de schoolactiviteiten betrokken. Omgekeerd gaat de school graag in op initiatieven uit de buurt. Ze wil ook extra inspanningen doen om de verschillende culturen van de stad Antwerpen te betrekken in haar pedagogische project. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor verbouwingen in de school. Eerder financierde de bank ook al de aankoop van het gebouw.

http://www.dekleinewereldburger.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Generaal De Wetstraat 16
2140
Borgerhout
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.