Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Watersport en Recreatiecamping de Jerden - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Watersport en Recreatiecamping de Jerden

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Op een prachtige plek aan een doorgaand vaarwater in het Friese merengebied, vlakbij het historische stadje Sloten, ligt Camping de Jerden. De camping vormt door haar ligging aan het water de ideale locatie voor een actieve watersport vakantie. Ook zijn er in de omgeving volop fiets- en wandel mogelijkheden. De rustige vakantieganger komt op de Jerden echter ook volledig aan zijn trekken. De camping beschikt over zeer ruime plaatsen die veel rust en privacy bieden. Verder beschikt de camping over modern sanitair en kan overal gebruik worden gemaakt van draadloos internet. Kinderen kunnen zich uitleven met een potje voetbal of volleybal, ze kunnen gaan skelteren of schommelen en in het hoogseizoen is er ook een activiteitenteam. Camping de Jerden heeft alles in huis om u een onvergetelijke vakantie te bieden.

http://www.campingdejerden.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Lytse Jerden 1
8556 XC
Sloten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.