Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vakantieverblijf De Rozenhorst - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vakantieverblijf De Rozenhorst

Recreatie (Cultuur en welzijn)

De Rozenhorst is een gemoedelijke kleinschalige camping in Noord-Limburg waar natuur en (levens) kwaliteit centraal staan. Bij de camping ligt een natuurgebied van het Limburgs Landschap. het terrein is aangeplant met gemengde hagen en hoogstamfruit. Naast kamperen kan men ook terecht in een van de drie appartementen in de historische boerderij. Op het terrein van ca. 2 hectare bevinden zich onder andere een klein zwembad, een tennisbaan, een zelf-pluktuin en een recreatieruimte. Lottum is een klein dorp, gelegen aan de Maas met veel wandel- en fietsroutes. De Veerpont over de rivier verbindt Lottum met Arcen.

http://www.rozenhorst.com

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Hoofdstraat 45
5973 ND
Lottum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.