Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurlijk Natuurvoeding - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurlijk Natuurvoeding

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Natuurlijke Natuurvoeding verkoopt een breed scala aan natuurlijke producten. Naast biologische voedingswaren en natuurlijke supplementen kun je hier ook terecht in het Healthfood café voor een kop biologische koffie, thee, dranken en iets lekkers. In de winkel vind je biologisch fruit, groente, zuivel, brood en alle andere levensmiddelen. Ook is er een ruim assortiment aan natuurtherapeutische produkten. De produkten zijn niet alleen biologisch, maar bevatten ook geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen, e-nummers en conserveringsmiddelen. Meestal is er geen suiker toegevoegd.

http://www.natuurwinkel.nl/winkels/natuurwinkel-joure

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Tolhuswei 2
8501 ZR
JOURE
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.