Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

V.O.F. Buiten

Zorg (Sociale economie)

V.o.f. Buiten is het zorgatelier van Marthe en Tejo Sluyter. Het echtpaar richt zich op mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor wie verschillende dagactiviteiten worden georganiseerd en verblijfsmogelijkheden worden aangeboden. In het sfeervolle en moderne Zorgatelier worden creatieve dagactiviteiten georganiseerd. De zorgvragers kunnen hier o.a. tekenen, schilderen, beeldhouwen, boetseren en porcelein schilderen. De activiteiten liggen dicht bij het dagelijkse leven, de natuur en op het creatieve en kunstzinnige vlak. In de zomer van 2009 zal een begin gemaakt worden met het Tenthotel waar gekampeerd kan worden in een volledig ingerichte woestijntent, voorzien van faciliteiten die een vakantie met partner, ouder en/of kind met niet- aangeboren hersenletsel net wat comfortabeler maken.

http://www.buiten.org

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Buitenman 3
5094 EJ
Lage Mierde
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.