Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Therapeuticum Aurum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Therapeuticum Aurum

Zorg (Sociale economie)

Therapeuticum Aurum is een gezondheidscentrum voor antroposofische en reguliere geneeskunde voor Zoetermeer en omstreken. Huisartsen, assistentes, verpleegkundigen, therapeuten en vele patiënten werken er samen. Men biedt zowel reguliere als antroposofische gezondheidszorg. De jarenlange praktijk heeft uitgewezen dat deze combinatie een duidelijke meerwaarde oplevert. Gesproken kan worden van integrale zorg voor heel de mens, zowel lichamelijk, psychosociaal als geestelijk. Hierin wordt een ziekte niet alleen beschouwd als een ongemak dat zo goed mogelijk moet worden verholpen, maar ook als een signaal. Natuurlijk kan men er ook terecht voor ‘gewone’ zaken die in de huisartsenpraktijk spelen: onderzoek bij allerlei gezondheidsklachten, bloeddruk- en suikercontroles, behandeling van wondjes, anticonceptie, et cetera. De benadering bij Therapeuticum Aurum is er één waarin een ruime en multiculturele kring van patiënten zich herkennen en erkend weten.

http://www.therapeuticumaurum.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Frits de Zwerverhove 1
2717 TP
Zoetermeer
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.