Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Tenso - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Tenso

Productie (Sociale economie)

Tenso is een meubelbedrijf van Maurits van Wifferen in Zeist. Maurits is meubelmaker en heeft de nodige ervaring als zelfstandig ondernemer. Hij richt zich op het ontwerpen en maken van buitenmeubilair en maakt loungebanken en boomhutten op maat. De loungebanken worden op ieder gewenst formaat gemaakt van uitsluitend FSC goedgekeurd hardhout (guariuba). De boomhutten worden met de klant en eventuele kinderen zelf ontworpen en worden ter plekke gebouwd. De bouwtijd is gemiddeld 1,5 tot 2 weken. Het bedrijf is behoorlijk succesvol en krijgt dagelijks opdrachten binnen. Het bedrijf heeft inmiddels een paar grote opdrachten binnen gehaald: het leveren van loungebanken voor een groot dakterras in Cannes, voor strandpaviljoen Blue Lagoon in Scheveningen en ook voor villa's op Ibiza en Malaga.

http://www.tenso.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
De la Reylaan 34
3707 TM
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.