Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zonnehuizen De Corisberg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zonnehuizen De Corisberg

Zorg (Sociale economie)

De Corisberg is een kleinschalige woon-werkgemeenschap in Heerlen en onderdeel van Zonnehuizen. Volwassenen met een ontwikkelingsstoornis vinden er in en rondom de monumentale Hoeve een veilige, vertrouwde woonomgeving en zinvolle werkplek. Het dagelijks werk op de Hoeve bestaat uit agrarisch werk met dieren, op het land, in de tuin en op het erf. De bakkerij en inmaakgroep leveren producten aan klanten die komen genieten van de gastvrijheid en warme sfeer die deze gemeenschap uitstraalt. Hoeve De Corisberg gaat uitbreiden. Op 1 april 2011 zijn 4 zorgwoningen voor 24 zorgvragers in gebruik genomen. Nog dit jaar wordt ook de restauratie van de monumentale Hoeve voltooid en zullen zorgvragers daar hun dagbestedingsactiviteiten ontplooien. Ouderinitiatief De Corisberg was altijd al voorbestemd een woonwerkgemeenschap te worden. Nu na alle benodigde vergunningen ook de financiering rond is, kan dit streven eindelijk worden gerealiseerd.

http://www.zonnehuizen.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Corisbergweg 1
6416 HJ
Heerlen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.