Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Transnational Institute - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Octalix Octalix Milieutechnologie
Soil & More International Soil & More International Milieutechnologie
Stichting Trésor Stichting Trésor Milieutechnologie

Stichting Transnational Institute

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Transnational Institute (TNI) is opgericht in 1974 en is een international netwerk van (wetenschappelijke) activisten die zich wijdden aan kritische analyses van wereldwijde problemen van vandaag en morgen. Haar doel is intellectuele ondersteuning te verlenen aan organisaties of groeperingen die proberen de wereld democratischer, welvarender en milieuvriendelijker te maken. Zij probeert dit te bereiken door internationale samenwerking te stimuleren, oplossingen voor oorlogen en conflicten aan te dragen, armoede en ongelijkheid te verminderen en schade aan het milieu te verminderen. De ‘projecten’ van TNI omvatten een breed scala aan activiteiten, waaronder: onderzoek, beleidsbepaling en sociale netwerkactiviteiten. Hart van de organisatie is een groep van zeer gecommitteerde intellectuele activisten, waaronder: journalisten, academici, onderzoekers, beleidsconsultants en directeuren, afkomstig uit alle continenten in de wereld en verbonden door hun gemeenschappelijk doel.

http://www.tni.org

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
De Wittenstraat 25
1052 AK
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.