Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Oost Flevoland Woondiensten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Oost Flevoland Woondiensten

Wonen (Sociale economie)

Oost Flevoland Woondiensten is in de gemeente Dronten de enige sociale verhuurder. OFW wil een kansrijke woon- en leefomgeving bieden aan mensen die zwak staan op de woningmarkt in de gemeente Dronten. OFW streeft als lokale volkshuisvester naar een goed woon- en leefklimaat in de gemeente Dronten en is daarmee nadrukkelijk een maatschappelijke- en netwerkorganisatie. De kernkwaliteit van OFW zijn bouwen, beheren, verhuren, ontwikkelen en maatschappelijke verankering. Met een woningbezit van ca 4600 woningen, garages e.d. is OFW voor zo'n 10.000 huurders de sociale verhuurder. Een van de speerpunten van de OFW is duurzaamheid, daar heeft OFW in 2008 ook de NET-Trofee mee gewonnen.

http://www.ofw.nl

Wonen

In deze sector financiert Triodos Bank veelal woongroepen- en verenigingen die een grote sociale verbondenheid kennen.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Noord 47-49
8251 GM
Dronten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.