Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Melief - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting IFAW Stichting IFAW Maatschappelijke projecten
Stichting JSVU Beheer Stichting JSVU Beheer Maatschappelijke projecten
Stichting Padma Zeeland Stichting Padma Zeeland Maatschappelijke projecten
Stichting Vluchtelingkinderen Stichting Vluchtelingkinderen Maatschappelijke projecten

Stichting Melief

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

In juni 2003 hebben Marc Winters en Lothar Vermeulen, na een aantal jaren van alsmaar groeiende opvang, Stichting Melief opgericht in Rockanje. De Stichting heeft tot doel om dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijne nieuwe en permanente plek te bieden. Zo kunnen zij bij Stichting Melief rustig oud worden. Eind 2006 is de permanente dierenopvang verhuisd naar Sögel in Duitsland, een half uur over de grens ter hoogte van Emmen. Hier hebben de dieren bijna vier hectare tot hun beschikking, met zoveel mogelijk vrijheid. Zo kunnen er dieren die tussen de wal en het schip dreigen te raken uit zowel Duitsland als Nederland geholpen worden.

http://www.stichtingmelief.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Friesenweg 5
49751
SOGEL
Deutschland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.