Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kunstfort Vijfhuizen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kranen/ Gille Kranen/ Gille Kunst en cultuur
Kuchlein Kuchlein Kunst en cultuur
Lijsterij Lijsterij Kunst en cultuur

Kunstfort Vijfhuizen

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting Kunstfort bij Vijfhuizen is een ideële stichting van vrijwilligers. De stichting nam het initiatief om het fort bij Vijfhuizen te laten restaureren en een nieuwe functie te geven als Kunstfort. Het Kunstfort is een centrum voor actuele kunst en maakt onderdeel uit van de Stelling van Amsterdam. Deze oude verdedigingslinie uit het eind van de 19e eeuw rondom de hoofdstad, die door het bijzondere karakter is uitgeroepen tot Unesco-monument. Het Fort herbergt naast tentoonstellingsruimtes ook een restaurant met vergaderruimtes en (gast)ateliers voor kunstenaars. Vijfhuizen ligt aan de ringvaart tussen Haarlem en Hoofddorp. In 2007 won Stichting Kunstfort bij Vijfhuizen de cultuurprijs Haarlemmermeer.

http://www.kunstfort.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Fortwachter 1
Vijfhuizen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.