Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Hivos-Triodos Fonds - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Plexwood Plexwood Ontwikkelingssamenwerking
Triodos Fair Share Fund Triodos Fair Share Fund Ontwikkelingssamenwerking

Stichting Hivos-Triodos Fonds

Ontwikkelingssamenwerking (Sociale economie)

Stichting Hivos-Triodos Fonds, opgericht in 1994, is een samenwerking waarbij middelen en kennis van Stichting Hivos op het gebied van ontwikkelingssamenwerking worden gecombineerd met bancaire en fondsmanagement expertise van Triodos Bank. Een krachtige combinatie waarmee het fonds een bijdrage levert aan de realisatie van een van de belangrijkste Millennium Ontwikkelingsdoelen: een halvering van het aantal mensen dat moet rondkomen van minder dan een dollar per dag. Hivos-Triodos Fonds ziet hierin een katalyserende rol weggelegd voor het ondernemerschap en financiert microfinancieringsinstellingen in ontwikkelingslanden. Deze instellingen bieden een groeiend aantal ondernemende arme mensen toegang tot o.a. krediet- en spaarproducten. Zij kunnen hiermee hun economische en sociale positie verbeteren.

http://www.triodos.com/microfinance

Ontwikkelingssamenwerking

In deze sector financiert Triodos Bank microfinancierings- instellingen, gecertificeerde biologische producenten, distributie en detailhandel, producenten en eindgebruikers; maar ook projecten op het gebied van electrificatie, drinkwater en afvalwater.

Adres:
Nieuweroordweg 1
3704 EC
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.