Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Stichting Heuvelland

Zorg (Sociale economie)

Stichting Heuvelland is in december 2007 opgericht met als doel een woonproject voor mensen met een autistisch spectrum stoornis (ASS) te realiseren. De Stichting biedt daarnaast ambulante hulp aan mensen met ASS. Initiatiefnemers zijn de heer Pronk en mevrouw Pronk en de heer Roijen en mevrouw Roijen. Mevrouw Pronk werkt al twaalf jaar met autisten, zij is inhoudelijk de drijfveer achter het project. Binnen de organisatie waar ze werkte, merkte ze dat autistische zorgvragers te weinig tot zelfstandigheid worden geprikkeld, hieruit ontstond de wens een eigen woonproject te starten waar dit wel het geval is. Inmiddels is deze wens uitgekomen en zijn er in Partij-Wittem, nabij Heerlen, twaalf appartementen tot stand gekomen. In deze rustige omgeving kunnen de bewoners zonder problemen zelf hun omgeving verkennen en daarnaast diverse dagbestedingactiviteiten uitvoeren zoals: Meewerken in de horeca, omgaan met computers, dierverzorging en onderhoud.

http://www.stichting-heuvelland.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rodestraat 2-b
6286 AW
Wittem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.