Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Emmaus de Bilt - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ontmoetingshuis Veenendaal Ontmoetingshuis Veenendaal Maatschappelijke projecten
SUNTERRA duurzame oplossingen SUNTERRA duurzame oplossingen Maatschappelijke projecten
Skyway Skyway Maatschappelijke projecten
Spirit Spirit Maatschappelijke projecten

Stichting Emmaus de Bilt

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De Stichting Emmaus bestaat uit negen woonwerkgemeenschappen waarin zij onderdak bieden om welke reden dan ook, meestal dak- en thuislozen. Daarnaast wonen er mensen die uit idealisme voor Emmaus hebben gekozen. Het werk bestaat uit het draaiende houden van kringloopbedrijven, waarmee de groepen in hun eigen kosten kunnen voorzien. De Stichting Emmaus in de Bilt heeft een woonwerkgemeenschap met zeven bewoners. Daarnaast zijn er zeven vrijwilligers, een beroepskracht en twee vangnet plus-banen actief voor Emmaus de Bilt. Naast de ophaal en sorteren van de goederen heeft Emmaus de Bilt drie kringloopwinkels waar de bewoners en vrijwilligers werkzaam zijn.

http://www.emmaus.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Burgemeester de Withstraat 16-18
3732 EK
De Bilt
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.