Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Diemensie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Diemensie

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Stichting Diemensie werd in 1989 opgericht met als doel vrouwelijke ondernemers aan een betaalbare bedrijfsruimte te helpen. De stichting vestigde zich in een oude Industrieschool voor meisjes in Den Haag. Momenteel is Stichting Diemensie nog steeds actief als representatief, kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw gevestigd in het inmiddels hippe Haagse Zeeheldenkwartier. Ook mannelijke huurders zijn nu van harte welkom. Huurders zijn afkomstig uit verschillende branches, wisselen kennis en ervaring met elkaar uit en werken regelmatig samen.

Vanaf 2009 is het bestuur actief om bij elke onderhoudsklus te kijken hoe het ook duurzamer kan in het monumentale, maar niet altijd economische pand. Led-verlichting, dubbel glas en 24 zonnepanelen zijn hier voorbeelden van. Het laatste wapenfeit is 100m2 groen dak op de uitbouw, mede mogelijk gemaakt door duurzaamheidssubsidies. Het versleten dak werd vernieuwd, geïsoleerd en vergroend.

http://www.diemensie.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Van Diemenstraat 202
2518 VH
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.