Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Atelierbeheer SLAK - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stedelijk Museum Stedelijk Museum Kunst en cultuur
Stg Aardewerkplaats Amiel Stg Aardewerkplaats Amiel Kunst en cultuur
Stichting Carré Stichting Carré Kunst en cultuur
Stichting IJ Producties Stichting IJ Producties Kunst en cultuur

Stichting Atelierbeheer SLAK

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting Atelierbeheer SLAK in Arnhem is in 1965 opgericht als ‘Stichting Leniging Ateliernood Kunstenaars’. De naam is weliswaar veranderd, maar de doelstelling is hetzelfde gebleven. Nog steeds wil de stichting tegen betaalbare huren atelierruimtes beschikbaar stellen aan kunstenaars in Arnhem en in de provincie Gelderland. Een deel van de meer dan 650 objecten heeft SLAK in eigen beheer, een deel wordt gehuurd. SLAK huurt panden van gemeenten, woningcorporaties, particulieren en projectontwikkelaars. Vaak gaat het hier om tijdelijke ruimtes die op de nominatie staan verbouwd, gesloopt of gerenoveerd te worden. De meeste huurders van SLAK zijn beeldende kunstenaars, maar ook andere kunstdisciplines zijn onder de huurders vertegenwoordigt. Met woningbouwverenigingen in de regio heeft SLAK een aparte regeling getroffen. SLAK heeft voorkeursrecht bij de verhuur van dertig atelierwoningen.

http://www.slak.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Utrechtsestraat 51
6811 LT
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.