Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stayokay - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stayokay

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Stayokay is een non-profit organisatie met bijzondere accommodaties op verrassende locaties door heel Nederland. En dit al ruim 90 jaar. Stayokay biedt zijn (inter)nationale gasten geen overbodige luxe, maar wél een goed verzorgd (korte)vakantie- en vergaderverblijf in een ongedwongen sfeer. Een van de ambities van Stayokay is: de meest duurzame ho(s)telketen van Nederland worden. Daarom investeert Stayokay in duurzame (ver)bouw van de locaties, wordt het afval gescheiden, is er groene stroom en geniet je in het hostel van eerlijke koffie en een biologisch eitje. Voor haar milieubesparende bedrijfsvoering draagt Stayokay het Europees Ecolabel, het keurmerk voor milieuvriendelijkere producten en diensten. Ook een bijdrage aan de sociale maatschappij vindt Stayokay belangrijk. Alle initiatieven bij elkaar vallen onder het programma 'Goed Bezig!'

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.stayokay.com

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Timorplein 21a
1094CC
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.