Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Soil & More International - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
NPSP Composieten NPSP Composieten Milieutechnologie
Octalix Octalix Milieutechnologie
Stichting Trésor Stichting Trésor Milieutechnologie

Soil & More International

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Soil & More International produceert duurzame compost in ontwikkelingslanden uit locale organische restmaterialen. Ze was één van de eerste compostbedrijven in de wereld die een methodologie heeft ontwikkeld die voldoet aan de eisen die de verenigde naties stelt voor CO2-reductie projecten. Doordat restmaterialen niet gedumpt worden maar gecomposteerd wordt de uistoot van methaan voorkomen. Methaan is 21 keer sterker dan CO2. Hiermee genereert Soil & More International verhandelbare CO2 rechten welke worden uitgegeven door een onafhankelijk instituut. Soil & More geeft niet alleen haar technologie in licentie aan partijen die willen composteren maar zet ook zelf compost faciliteiten op. Momenteel zijn er Soil & More compostfaciliteiten in Egypte, Zuid Afrika, Mexico en India. Soil & More houdt zich ook bezig met carbon footprinting. Ze heeft een model ontwikkeld om voor bedrijven, producten en evenementen de CO2-uistoot te berekenen. Ook is een model voor water footprinting ontwikkeld.

http://www.soilandmore.com

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Transportweg 7
2742 RH
Waddinxveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.